COUPEROSE-HUIDEN

kalmeren

Een gevoelige huid kan roodheid, irritaties, jeuk en prikkelingen op de wangen vertonen zodra deze wordt blootgesteld aan externe agressies zoals wind, kou, zon, stress, ongeschikte cosmetica, enzovoort. Een couperose-huid heeft aan het oppervlak kleine verwijde bloedvaten


Siprès biedt u een kalmerende gezichtsverzorgingsroutine aan, waarvan het vlaggenschipproduct het Anti-roodheid Gezichtsoleo-serum is. Deze routine kalmeert de huid van het gezicht en bevordert de bloedcirculatie dankzij de aanwezigheid van circulatoire en ontstekingsremmende plantaardige en etherische oliën. 

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

VERZORGINGSROUTINE 

  De verzorgingsproducten van Siprès zijn ontwikkeld om elkaar aan te vullen. Elke stap is bedoeld om de huid voor te bereiden op de volgende stap. 

STAP 1
REINIGEN

alleen 's avonds, reinig en verwijder make-up van het gezicht zodat het zich 's nachts goed kan regenereren.

STAP 2
TONIFIËREN

's ochtends en 's avonds, spray een Bloemenwater op een wasbare make-up doekje of rechtstreeks op een schone huid om de huid te hydrateren, te tonifiëren en voor te bereiden op de verzorging.

STAP 3
BESCHERMEN

's ochtends en 's avonds, op een licht vochtige huid na het aanbrengen van het Bloemenwater, masseer 3-4 druppels van uw gezichtsverzorging om de bloedsomloop te bevorderen, roodheid te kalmeren en de eerste tekenen van veroudering te voorkomen.