GEMENGDE TOT VETTE HUIDEN

reinigen

Hoe herken je een gemengde tot vette huid? Het heeft de neiging om over het hele gezicht te glanzen (vette huid) of op de T-zone (gemengde huid). Het is vrij soepel en dik als je eraan trekt. Je merkt vergrote, vrij zichtbare poriën op, evenals soms of regelmatig mee-eters en puistjes. De teint is dof en onregelmatig.


Siprès biedt u een "Zuiverend" gezichtsverzorgingsroutine  aan, waarvan het vlaggenschipproduct het Zuiverend Gezichtsoleo-serum is. Dankzij plantaardige en etherische oliën met talgregulerende eigenschappen die snel in de huid doordringen, helpt het de talgproductie te reguleren, de huidmicrobiota in balans te brengen en de genezing van de huid te bevorderen.

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

VERZORGINGSROUTINE

 De verzorgingsproducten van Siprès zijn ontwikkeld om elkaar aan te vullen. Elke stap is bedoeld om de huid voor te bereiden op de volgende stap.

STAP 1
REINIGEN

alleen 's avonds, reinig en verwijder make-up van het gezicht zodat het zich 's nachts goed kan regenereren.

STAE 2
TONIFIËREN

's ochtends en 's avonds, spray een Bloemenwater op een wasbare make-up doekje of rechtstreeks op een schone huid om de huid te hydrateren, te tonifiëren en voor te bereiden op de verzorging.

STAP 3
BESCHERMEN

's ochtends en 's avonds, op een licht vochtige huid na het aanbrengen van de Bloemenwater, masseer 3-4 druppels van uw Gezichtsverzorging in om de huid diep te voeden, haar souplesse en glans te herstellen, trekkerigheid te verminderen en huidveroudering te voorkomen. Hetzelfde product kan zowel 's ochtends als 's avonds worden aangebracht, of u kunt 's avonds variëren en de voorkeur geven aan een Gezichtsolie (een krachtiger product). 

​ Wist u dat?

Lokaal, wanneer u één of meerdere puistjes heeft, breng dan 's ochtends en 's avonds gedurende enkele dagen een druppel etherische olie van Fijne Lavendel aan. Het heeft zowel antibacteriële als helende eigenschappen.