ZWANGERE VROUW

Als er een moment in het leven is waarop we ons lichaam willen verzorgen en elk product willen vermijden dat mogelijk hormoonverstorende stoffen, dan is het wanneer we een gelukkige gebeurtenis verwachten, wanneer we op weg zijn om moeder te worden, of wanneer we ons kleintje borstvoeding geven!

GEZICHTSVERZORGINGSROUTINE

alle huidtypes - glans & anti-imperfecties

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.
STAP 1
REINIGEN

Alleen 's avonds, reinig en verwijder make-up van het gezicht met de Reinigende Gezichtsolie, zodat het zich 's nachts goed kan regenereren.Le soir uniquement, nettoyez et démaquillez la peau du visage avec l'Huile Nettoyante Visage afin qu'elle puisse convenablement se régénérer pendant la nuit. 

Reinigende Gezichtsolie is zonder etherische olie en synthetisch parfum. Het heeft een lichte amandelgeur afkomstig van de Franse pruimenolie. 

STAP 2
TONIFIËREN

's Ochtends en 's avonds, spray een Bloemenwater op een wasbaar make-up doekje of rechtstreeks op een schone huid om de huid te zuiveren, poriën te verfijnen en de huid voor te bereiden op de verzorging.

Alle Bloemenwaters bevatten geen etherische oliën. Het zijn zeer milde producten die extern gebruikt kunnen worden door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

STAP 3
BESCHERMEN

s Ochtends en 's avonds, op een licht vochtige huid na het aanbrengen van de Bloemenwater, masseer 3-4 druppels van uw Gezichtsverzorging in om de talgproductie te reguleren, onvolkomenheden te verminderen, de hydrolipidenfilm van uw huid te versterken en de eerste tekenen van veroudering te voorkomen.

Alle Verzorgingsoliën bevatten geen etherische oliën en kunnen zonder terughoudendheid worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Voor een gerichtere verzorging kunt u een Bonne Mine Gezichtsoleo-serum gebruiken. Het bevat etherische oliën van fijn lavendel en kamille, waarvan het gebruik is toegestaan bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven (in de verhoudingen van de formule en voor gebruik op het gezicht).

LICHAAMSVERZORGINGSROUTINE

hydratatie - elasticiteit - tegen striae

Verzorgende Zwangerschapsolie

Deze 100% natuurlijke verzorgingsolie, gemaakt van uitsluitend volledig traceerbare Franse planten, heeft een delicate rozengeur. Het dringt snel door en u kunt zich direct na het aanbrengen aankleden. Het zorgt voor elasticiteit en hydratatie van uw huid om trekkerigheid en striae te voorkomen. 

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

een dagelijks moment van verbinding met uw baby

Deze geurvrije huidverzorgingsproducten zonder etherische oliën verzorgen de huid van moeders en baby's die borstvoeding geven.

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

Striae en barsten voorkomen

Tijdens de zwangerschap: vanaf de eerste maand van de zwangerschap, masseer de borsten, buik, heupen, billen en dijen met kleine cirkelvormige bewegingen. De massage is net zo belangrijk als het product zelf om de elasticiteit van de huid te bevorderen.

Dit kleine ritueel moet indien mogelijk twee keer per dag worden uitgevoerd. Als je geen tijd hebt, neem dan 's avonds op zijn minst een klein moment om te masseren en in contact te komen met je baby.

De Zwangerschapsverzorgingsolie dringt snel door in de huid. Het zal helpen striae te voorkomen en jeuk te verzachten als gevolg van huiduitrekking.

Na de bevalling: vanaf het begin van de borstvoeding, masseer je borsten en tepels om het ontstaan van kloven en striae te voorkomen bij de melkproductie. De Baby & Borst Verzorgingsolie is geurvrij en bevat geen essentiële oliën, en bestaat uitsluitend uit kwalitatieve plantaardige oliën van voedingskwaliteit. Geen zorgen dus als het product in contact komt met de huid of mond van je kleintje.

HAARVERZORGINGSROUTINE

glans - haargroei - anti-breuk

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.