RIJPE OF DROGE HUIDTYPEN

regenereren

Een droge huid wordt gekenmerkt door een gebrek aan talgproductie, waardoor het aan vet ontbreekt. Het vertoont schilfers (kleine velletjes vallen van de huid) en voelt ruw aan. Fijne lijntjes en expressierimpels worden sneller zichtbaar. Het is een relatief zeldzaam huidtype. Een gedehydrateerde huid, die een tekort aan water heeft, is daarentegen veel vaker voorkomend (in dit geval, kies voor het "Verlichten" huidverzorgingsroutine.


In de loop der jaren merken we echter dat de huid uitdroogt. Rond de 50 jaar wordt de huid van zowel mannen als vrouwen droger, gevoeliger en dunner. Rimpels en pigmentvlekken zullen dan meer zichtbaar zijn. 

Siprès biedt u een "Regenererend" gezichtsverzorgingsroutine " aan, waarvan het vlaggenschipproduct het Regenererend Gezichtsoleo-serum is. Het biedt diepgaande voeding voor de volwassen of droge huid, stimuleert de productie van collageen en zorgt voor comfort en elasticiteit.

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

VERZORGINGSROUTINE

  De verzorgingsproducten van Siprès zijn ontwikkeld om elkaar aan te vullen. Elke stap is bedoeld om de huid voor te bereiden op de volgende stap. 

STAP 1
REINIGEN

alleen 's avonds, reinig en verwijder make-up van het gezicht zodat het zich 's nachts goed kan regenereren.

STAP 2
TONIFIËREN

's ochtends en 's avonds, spray een Bloemenwater op een wasbare make-up doekje of rechtstreeks op een schone huid om de huid te hydrateren, te tonifiëren en voor te bereiden op de verzorging.

STAP 3
BESCHERMEN

's ochtends en 's avonds, op een licht vochtige huid na het aanbrengen van de Bloemenwater, masseer 3-4 druppels van uw Gezichtsverzorging in om de huid diep te voeden, haar souplesse en glans te herstellen, trekkerigheid te verminderen en huidveroudering te voorkomen. Hetzelfde product kan zowel 's ochtends als 's avonds worden aangebracht, of u kunt 's avonds variëren en de voorkeur geven aan een Gezichtsolie (een krachtiger product).