Hoe gebruikt u plantaardige oliën voor haarverzorging?

Dankzij de goede vetzuren en ceramiden die ze bevatten, helpen plantaardige oliën om uw haar te voeden, de schubben glad te maken en uw haar te beschermen tegen externe agressies. Doel: sterk, glanzend, zacht en licht haar, minder droog en minder breekbaar.


Ik heb halflang haar en gebruik al 4-5 jaar geen conventionele haarmaskers en conditioners meer. Deze producten zitten vaak vol met siliconen die de illusie geven van gezond haar, maar in werkelijkheid verstikken ze de haarvezel en verzwakken ze je haar.


In natuurlijke schoonheidsverzorging worden haarverzorgingsproducten vóór het wassen aangebracht, zodat uw haar echt de tijd krijgt om diep gevoed te worden. 

DE BIJZONDERHEID VAN SIPRES OLEO-HAARVERZORGINGEN

Siprès heeft haaroliën ontwikkeld die een beetje bijzonder zijn omdat ze emulgeren bij contact met water. 

Zoals u weet, mengen olie en water niet: dit maakt het wassen van olieachtige haarverzorgingsproducten vaak een beetje vervelend, omdat u meerdere keren moet wassen om de olie te verwijderen. 

De Siprès Oleo-Haarverzorgingen daarentegen spoelen uit met slechts één wasbeurt.


Welke haarolie voor welk haartype? 

- Voedende Oleo-Haarverzorging: voor droog, krullend, getextureerd

- Lichte Oleo-Haarverzorging: voor fijn haar, vatbaar voor vet, gebrek aan volume

- Zwangerscap & postpartum Oleo-Haarverzorging (zonder etherische oliën): voor alle haartypes, bevordert de haargroei


HOEVEEL OLIE MOET U GEBRUIKEN? 


Dit hangt natuurlijk af van de lengte en de massa van uw haar. Het doel is niet om druipend van olie haar te hebben, maar licht glanzend haar. Uw haarverzorging wordt niet effectiever omdat u de hoeveelheden verhoogt. Integendeel, u riskeert uw haar en hoofdhuid te verstikken en het kan moeilijk zijn om al die olie uit uw haar te verwijderen!


Het is beter om de frequentie van de oliebaden te verhogen dan de hoeveelheden te verhogen. Voor mijn halflange haar gebruik ik ongeveer 4 pompjes van een Siprès Oleo-Haarverzorging 


Voor mijn halflange haar gebruik ik ongeveer 4 pompjes van een Siprès Oleo-Haarverzorging


HOE VAAK EEN HAARVERZORGING UITVOEREN?


Afhankelijk van de toestand van uw haar, voer u één tot vier keer per maand een oliebad uit. Ik doe dit persoonlijk ongeveer eens in de twee weken. 


U hoeft het zeker niet elke dag te doen, maar het is ook niet nodig om het maar eens in de drie maanden te doen als uw resultaten wilt zien. Wacht minstens een maand met regelmatig aanbrengen voordat u de effectiviteit van de oliebaden beoordeelt.


FAQ


Kan u gespleten haarpunten herstellen?


Het is gewoon niet mogelijk om een gespleten haar zoals u in sommige advertenties ziet, te herstellen... Geen enkele behandeling kan twee delen van het haar aan elkaar "lijmen". In geval van ernstige gespleten punten is de enige oplossing een bezoek aan de kapper om je punten te knippen en te voorkomen dat de splitsing omhoog gaat en nog groter wordt.


Anderzijds zal het verzorgen van uw haar met een 100% natuurlijke haarverzorgingsroutine en regelmatige oliebaden uw haar in de toekomst minder beschadigd maken.


Kan u een oliebad gebruiken op gekleurd haar?


Normaal gesproken wel, maar doe de eerste keer een test met weinig olie en een korte inwerktijd om er zeker van te zijn dat de olie uw kleur niet doet vervagen.


Is het een goed idee om een olieachtige haarverzorging te doen als u vet haar heeft?.


Het is waar dat u in eerste instantie niet denkt aan het aanbrengen van olie op haar dat al snel vet wordt! Maar net als bij een vette huid betekent een snel vettige hoofdhuid dat het te veel reageert om zichzelf te beschermen (bijvoorbeeld als u een shampoo met te agressieve reinigingsmiddelen gebruikt). De Siprès Lichte Oleo-Haarverzorging bevat onder andere Franse hazelnootolie met talg-regulerende eigenschappen. Gebruikt als een lichte hoofdhuidmassage, zal het de hoofdhuid helpen reguleren en minder talg produceren.

ONTDEK MEER ARTIKELS

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.